Raamprostitutie Belgie

In Belgie zijn verschillende raamprostitutie buurten te vinden:

Antwerpen : Schipperskwartier

Raamprostitutie in Antwerpen vind plaats bij het Schipperskwartier in de buurt van de Waaslandtunnel. Er zijn drie straten waar men prostituees achter de ramen kan vinden, Schipperstraat, Vingerlingstraat en de Verversrui. Tussen de Verversrui en de Schipperstraat bevind zich het grote bordeel Villa Tinto.

Brussel : Aarschotstraat

In Brussel kunt u raamprostitutie vinden in het Noordkwartier rondom het station Gare du Nord. De dames van plezier zijn er te vinden in de Aarschotstraat (rue d’Aerschot), Linnestraat (Rue Linne) Plantenstraat (Rue des plantes) en de Weidestraat (Rue de la Prairie).

Gent : Vander Doncktdoorgang (Glazen straatje)

Het Glazen Straatje in Gent (officieel de Pieter Van der donckt doorgang) tussen de Vlaanderenstraat en de Brabantdam: u vindt daar een passage met een glazen dak als attractie waar raamprostitutie bedreven wordt.In de directe omgeving vindt men, bordelen, raamprostitutie en peepshows. De meeste actie is te vinden in de Schepenenvijverstraat dan steeds minder in de Belgradostraat, Kuiperskaai, Langeboomgaardstraat, Oudescheldestraat, Pelikaanstraat. Hier vindt u vrouwen van allerlei nationaliteiten die werken als prostituee.

Ostende : “Hazegras”, in de buurt van Station Oostende

Ook in Charleroi, Luik, Sint-Truiden, en Deinze en op veel doorgaande wegen buiten de bebouwde kom, bijvoorbeeld de baan van deinze naar sint martens latem een +- 60 tal ramen

Uiteraard volgt er snel meer informatie over prostitutie in Belgie!

Speak Your Mind

*